Was-droogcombinatie aanbieding

Was-droogcombinatie aanbieding

Zoals de naam was-droogcombinatie eigenlijk al duidelijk maakt, kun je aan de hand van dit huishoudelijke apparaat zowel de was wassen als drogen. Dit apparaat is namelijk een. wasmachine en droger in één. In feite worden twee aparte apparaten samen gevoegd: de wasmachine en de wasdroger. Waar je voorheen de natte was handmatig moest verplaatsen naar de droger, is dat bij een droog combinatie niet meer nodig. En dit is maar één van de vele voordelen die verbonden zitten aan het aanschaffen van een was-droogcombinatie. Ga daarom vandaag nog op zoek naar de beste was-droogcombinatie.

Wat zijn de voordelen van een was-droogcombinatie?

We zijn er inmiddels zo aan gewend, het overhevelen van de vochtige was naar de droger. Maar het kan zo veel eenvoudiger aan de hand van een was-droogcombi. Wat zijn nu precies de voordelen die de aanschaf van een was-droogcombinatie jou kan opleveren?

• Een was-droogcombinatie is goedkoper in vergelijking met het kopen van twee aparte witgoed apparaten voor wassen en drogen. Houdt er wel rekening mee dat de combi iets meer energie verbruikt dan de twee losse apparaten. Afhankelijk van hoeveel wasjes je per jaar draait, kan de berekening gemaakt worden of het echt voordeliger is.

• Waar je voorheen natte was moest verplaatsen vanuit de wasmachine naar de wasdroger, wordt dat nu voortaan door hetzelfde apparaat uitgevoerd. Je hoeft tussendoor dus niet terug naar je machine tussen het wassen en het drogen in. Ideaal als je ergens mee bezig bent, of niet in de buurt bent.

• In plaats van twee apparaten heb je nu nog maar één apparaat die de taken van beide apparaten uitvoert. Dit scheelt een hoop ruimte in jouw washok. Dit apparaat is daarom ook ideaal in de wat kleinere huizen, of als je op kamers gaat of als je in een appartement woont.

• Een wasje draaien loopt voortaan een stuk efficiënter. Je doet de was in de machine, zet het programma aan en vervolgens wordt de was gedaan. Wanneer de was klaar is, dan zal het droog programma automatisch volgen. Een programma neemt dus iets meer tijd in beslag, maar het voordeel is dat je de natte was niet hoeft te verplaatsen naar de droger, omdat alles in dezelfde machine gebeurt!

• Er is een enorm assortiment aan was-droogcombi’s beschikbaar, waarbij jouw eigen wensen en behoeften vergeleken kunnen worden met de kwaliteiten van de was-droogcombinatie.

• Vele was-droogcombi’s beschikken over meerdere programma’s, waarbij je zelf kunt kiezen wat je nodig hebt. Alleen wassen of alleen drogen is dus nog steeds een mogelijkheid. Als je dus energie wil besparen als het mooi weer is, kun je na het wassen, de was gewoon buiten uithangen! Is het wat kouder, bijvoorbeeld in de winter, dan kun je ervoor kiezen om gewoon binnen te drogen.

• Relatieve lange levensduur, gemiddeld tussen de 10 en 20 jaar afhankelijk van individuele factoren per type was-droogcombi. Normaalgesproken houdt je met een nieuwe wasmachine rekening met een levensduur van tussen de 10 en 15 jaar. Uiteraard wordt alle techniek steeds beter, dus

• Geen verschillende afvoerslangen meer, voor zowel wassen als drogen kan dezelfde afvoerslang gebruikt worden.

Zoals je kunt lezen, kun je een hoop plezier beleven aan een was-droogcombinatie! Geen gedoe meer met vochtig wasgoed, voortaan heb je een alles-in-één oplossing voor jouw vieze was.

Waar vind je de beste was-droogcombinaties?

Als het gaat om witgoed apparatuur, zijn er de usual suspects waar je jouw bestellingen doet. Deze webshops doen het nu eenmaal goed omdat ze betrouwbaar zijn, over een groot assortiment beschikken, voordelige voorwaarden hebben en bestellingen op tijd versturen. Hetzelfde geldt voor witgoed apparatuur zoals was-droogcombi’s. Ook hierbij zit je bij de webshops van bijvoorbeeld Bol.com, Expert, CoolBlue, Mediamarkt en BCC wel goed. Deze beschikken niet alleen over was-droogcombi’s van de beste merken (Samsung, LG, AEG, Bosch, Miele, Siemens, et cetera) maar daarnaast is de verzending gratis en geldt tevens dat datgene wat je vandaag bestelt morgen ook daadwerkelijk in huis is.

Een aantal aanraders

Hieronder vind je een aantal van de meest gewaardeerde was-droogcombinaties:
Samsung WD80J6A00AW Eco Bubble:
Een middenklasse was-droogcombi uit energieklasse A. De ecobubble technologie zorgt ervoor dat je jouw was nog schoner kunt krijgen op lagere temperaturen. Dit is beter voor het milieu en voor je portemonnee.

LG F4J6TM0W Direct Drive:
Een was-droogcombinatie uit de basisklasse, tevens uit energieklasse A.

Miele WTH 130 WPM PowerWash Twindos:
Een bijkomend voordeel aan deze was-droogcombi is het feit dat je 6 maanden gratis wasmiddel ontvangt. Profiteer dus van de kracht van een echte Miele waarmee je zes maanden voor niets kunt wassen. Daarnaast zijn de Miele wasmachines en drogers uitgerust met allemaal extra technologieën die zeker de moeten waard zijn om te bekijken.

Andere opties
Uiteraard zijn er nog veel meer machines die goed gewaardeerd worden, en dit is slechts een kleine greep uit alle bestaande was-droogcombinaties. De tips bij het uitzoeken van een nieuwe machine zijn toch wel om te letten op de energieklasse, wasinhoud en levensduur van de machine. Vaak geven leveranciers ook nog een garantie op je aankoop. Houdt dus vooral in de gaten welke aanbiedingen er zijn, en vergelijk ze vervolgens met een van de bovenstaande machines. Vervolgens kies je de machine die het beste past binnen jouw budget en het beste aansluit bij jouw eisen.

Waar moet je op letten bij je nieuwe machine

De machines zijn gecombineerd, je hebt dus minder ruimte nodig. Echter zorgt dit er wel voor dat je niet op het zelfde moment kunt wassen en drogen. Als je op zoek bent naar een machine die je moet delen met meerdere mensen, dan is het slim om er minimaal 5 kilo wasgoed in kwijt te kunnen. Hoe hoger te toeren, hoe beter er gewassen wordt. tussen de 800 en 1400 toeren dan zit je sowieso goed. De was-droogcombinaties zijn iets minder energiezuinig dan de losse machines. Daarom raden we aan om wel op zoek te gaan naar een machine die minimaal energielabel A heeft.

Welke algemene wasprogramma’s hebben de meeste machines?

De meeste algemene wasprogramma’s waarmee de machines zijn uitgerust zijn programma’s voor de fijne was, handwas, katoen, korte was, opfrissen, synthetisch en wol. Daarnaast zijn er ook nog specifieke programma’s die speciaal voor Babykleding, gemengde was, outdoorkleding, sportkleding en vlekken zijn. Kortom, voor alle soorten was is de was-droogcombinatie de ideale machine. In totaal kun je kiezen uit meer dan 14 programma’s, dus kies voor de programma’s waar je daadwerkelijk wat aan hebt!

Welke merken hebben was-droogcombinaties?

De meest bekende merken met was-droogcombinaties zijn toch wel AEG, Bosch, LG en Samsung. Hun jaren lange expertise hebben ervoor gezorgd dat deze combinatie tussen wasmachine en droger op de markt zijn gekomen.

Black Friday korting op je was-droogcombinatie

Tijdens Black Friday is het ieder jaar gekkenhuis. De traditie is ooit in Amerika begonnen om lokale winkeliers te helpen om van oude voorraden af te komen en omzet te genereren om zo weer in de zwarte cijfers te komen. Inmiddels is deze eerste vrijdag na Thanksgiving de meest bekende traditie op het gebied van aanbiedingen en korting. In Nederland zie je vooral online de beste aanbiedingen voorbijkomen en daar spelen winkelketens vol trots op in. Voor elektronica is vaak in de aanbieding. De kans is dus erg groot dat de was-droogcombinaties ook met korting verkrijgbaar zijn. Indien er goede aanbiedingen voorbij komen, dan komen deze zeker terug op deze website!