Dit zijn de beste wasmachines van 2022

0
252

Als het gaat om onmisbare huishoudelijke apparaten, is een betrouwbare wasmachine de koning van alle hardware. Staande op de voet met andere grote huisbenodigdheden zoals koelkasten en ovens, moet een solide wasmachine in staat zijn om elke stapel kleding aan te kunnen die je erin gooit. Zelfs de meest elementaire wasmachines van tegenwoordig beschikken over een groot aantal wasopties voor elk materiaal dat moet worden schoongemaakt, samen met geavanceerde webtools waarmee je cycli op afstand kunt starten en stoppen en de wasstatus kunt controleren. Dit kan bijvoorbeeld met deze wasmachines!

LG WT7300

Met de LG WT7300 kun je verwachten dat je veel was snel gedaan krijgt. De extra grote capaciteit is in staat om een ​​volledig dekbed en al je kingsize beddengoed in één keer te wassen. Een van onze favoriete functies is LG’s gepatenteerde 6 Motion-technologie die elke wasbeurt kalibreert om zes verschillende reinigingsbewegingen te gebruiken om je kleding en weekendtas zo schoon mogelijk te krijgen en kreuken te minimaliseren. Combineer dat met de verfijnde ColdWash-instelling van het apparaat voor diepere reiniging met koud water en TrueBalance-technologie, die ervoor zorgt dat je machine stil en zonder trillingen blijft werken.

Whirlpool WTW712OHW

Deze Whirlpool-wasmachine met bovenbelasting kan het allemaal. We zijn meteen grote fans van de Load and Go-functie van Whirlpool. Giet eenvoudig een teveel aan wasmiddel in de machine en laat de rest aan je machine over. De wasmachine weet precies hoeveel wasmiddel hij moet gebruiken op basis van een gemiddelde van 20 wasbeurten. We zijn ook dol op de Adaptive Wash-technologie met Active Bloom. Zodra je alle kleding of dames tas van je cyclus erin gooit, kalibreert de WTW7120HW water-, wasmiddel- en wasacties op basis van hoeveel wasgoed per lading wordt gedetecteerd.

Samsung FlexWash WV55

Met de dubbele opstelling van de Samsung FlexWash WV55 kun je twee afzonderlijke ladingen tegelijk wassen. Je hebt namelijk een groot voorlaadcompartiment en een kleiner bovenste compartiment, hier kun je bijvoorbeeld je toilettas in plaatsen. Dit betekent dat de dagen lang voorbij zijn – althans in theorie – dat je je kleuren, wit en donker lui in een enkele koude wasbeurt stopt om tijd te besparen. Evenzo kun je met de kleine, zij het meer dan voldoende topwasmachine, kleine dagelijkse ladingen reinigen en de ontmoedigende wekelijkse wasdagklus minimaliseren. Deze wasmachine van Samsung biedt bovendien tig functies waar je goed gebruik van kunt maken!

GE GTW84OCPNDG

Veel van de wasmachines op onze lijst hebben slimme mogelijkheden, maar dit GE-model gaat verder dan dat. Het bevat een lijst met mogelijkheden die de wasmachine eenvoudigweg gebruiksvriendelijker maken, vooral als je een smartphone in de buurt hebt. Dat omvat slimme doseertechnologie, die wasmiddel kan opslaan en automatisch detecteert hoeveel elke lading nodig heeft. Net als bij sommige van onze LG- en Samsung-keuzes, kun je je app ook gebruiken om de status van je wasgoed in de gaten te houden en meldingen te ontvangen wanneer een wasprogramma klaar is, zodat het niet te lang blijft staan. Dit model wordt bovendien geleverd met het handige waterstationontwerp van GE.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here